Go to Top

PLESNI STUDIO

Plesni Studio XXV  je center plesnega dogajanja, kjer se združujejo različne plesni zvrsti v redne plesno glasbene tečaje. Ponujamo pester izbor tečajev oz. vadb: Sodobni izrazni plesi, Afro sodobni plesi (v obliki delavnic), Moderni plesi, Afriški plesi s spremljavo bobnarjev, Afro urbani plesi in Moderni plesi.

Teden odprtih vrat, ko brezplačno predstavimo vse naše tečaje bo od 28.9. do 2. oktobra. Podroben urnik najdete v novicah! Sezona 2020/2021 se začne 2.9. z modernimi plesi in 5.10.2020 z vsemi ostalimi.

Naši predagogi so priznani plesalci in glasbeniki, ki svojo strast do umetnosti predajajo naprej svojim učencem. Vabimo vse ljubitelje plesa in profesionalne plesalce, da se nam pridružite.

PRIJAVI SE TEČAJI PEDAGOGI URNIK CENIK LOKACIJA

Sodelovanja

Redno sodelujemo s KUDom Baobab, Zavodom Flota, Emanat, Studiom ZA svobodni ples, Plesnim teatrom Ljubljana, Festivalom Vibra, ... Plesni studio XXV je bil zadnjih 10 let na Parmovi ulici 25, z letošnjo sezono pa bomo gostovali na Srednji vzgojiteljski šoli in splošni ter umetniški gimnaziji na Kardeljevi ploščadi 28a. Najlažje dostopate iz Dimičeve ulice.