Go to Top

AFRIŠKI PLESI

V času epidemije Covid-19,  v kolikor ni poostrenih ukrepov s strani vlade RS, v Studiu XXV poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

V letošnjem letu bodo afriški plesi - AFRO FUSION potekali v obliki delavnic.  Delavnice vodi Maša Kagao Knez, spremljata ga bobnarja Issiaka Sanou in Mamourou Sanou. Posebnost delavnic je edinstvena energičnost in zagotavljamo vam, da se boste ne samo naplesali temveč tudi sprostili vse napetosti, ki so se vam nabrale tekom dneva.

Na plesnih delavnicah se boste naučili elemente zahodno-afriških plesov, izboljšali koordinacijo in prožnost ter spoznali nove zmožnosti vašega telesa.

Za obisk delavnic ne potrebujete plesnih izkušenj. Primeren je za ženske in moške, mlade in seniorje, plesalce in ljubitelje plesa.

Če misliš, da so afriški plesi pravi zate, ne zamudi vpisa. Število mest je omejenih. Začnemo 27.09.2021.

PRIJAVI SE NA DELAVNICE

Prikaz afriški plesi - priprave na nastop zaključne produkcije

URNIK

September / Oktober 2021

ponedeljek, 27.9.
19.15 - 20.45 Afro fusion
sobota,  2.10.
12.15 - 13.30 Afro fusion
nedelja, 3.10.
12.15 - 13.30 Afro fusion

PRIJAVI SE NA DELAVNICE

CENIK

DELAVNICA REDNA CENA ŠTUDENT / DIJAK / BREZPOSELN
POSAMEZEN OBISK 20 EUR 15 EUR
PAKET
3 OBISKI 55 EUR 50 EUR

NAČIN PLAČILA

Zakup paketov obiskov poteka izključno preko bančnega nakazila. Ob naročilu izbranega paketa prejmete predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje v 8 dneh od izdaje. Veljavnost tečajev je vezana na obdobje delavnic.

OPOMBE


Ponujamo možnost DARILNIH BONOV. Pišite nam na info@studioxxv.siZaradi negotovosti zdravstvenih razmer in ukrepov RS Slovenije za zajezitev koronavirusa bomo v  primeru začasnega zaprtja našega Plesnega Studia, podaljšali rok veljavnosti ali se dogovorili, da neporabljeno vrednost tečajev koristite na naših drugih dogodkih ali delavnicah. V primeru pa, da bomo zaprti do konca sezone vam vrnemo denar za neporabljene obiske ali pa se dogovorimo za morebitne online tečaje.

LOKACIJA


Srednja Vzgojiteljska Šola, Gimnazija in Umetniška Gimnazija - SVŠGUGL
Vhod v plesne dvorane je najenostavnejši iz Dimičeve ulice (med Gospodarsko zbornico in dijaškim domom Bežigrad)!
Foto Galerija
IMG_3416_Foto_Suncan_Stone  IMG_3487_Foto_Suncan_Stone

Delavnice vodi Maša Kagao Knez

Mesečne delavnice - za termine glej obvestila