Go to Top

AFRIŠKI PLESI – AFRO FUSION

V času epidemije Covid-19,  v kolikor ni poostrenih ukrepov s strani vlade RS, v Studiu XXV poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

V letošnjem letu bodo afriški plesi - AFRO FUSION znova potekali v obliki rednih tečajev, ki jih bosta občasno spremljala  bobnarja Issiaka Sanou in Mamourou Sanou. Posebnost delavnic je edinstvena energičnost in zagotavljamo vam, da se boste ne samo naplesali temveč tudi sprostili vse napetosti, ki so se vam nabrale tekom dneva. Na tečaju se boste naučili elemente zahodno-afriških plesov, izboljšali koordinacijo in prožnost ter spoznali nove zmožnosti vašega telesa.

Za obisk delavnic ne potrebujete plesnih izkušenj. Primeren je za ženske in moške, mlade in seniorje, plesalce in ljubitelje plesa.
Delavnice vodi Maša Kagao Knez z gostujočimi pedagogi.

V sezoni 2023/24 bo tečaj Afro Fusion / Afriški plesi potekal v obliki delavnic.

AFRO fuzija 2023

OKTOBER
sobota, 7. 10 od 10.30 do 12.00
nedelja, 8.10. od 17.00 do 18.30
NOVEMBER
sobota, 4.11. od 10.30 do 12.00
nedelja, 5.11. od 17.00 do 18.30
DECEMBER
sobota, 2.12. od 10.30 do 12.00
nedelja, 3.12. od 17.00 do 18.30

NAČIN PLAČILA

Zakup delavnic / paketov obiskov poteka izključno preko bančnega nakazila. Ob naročilu izbranega paketa prejmete predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje v 8 dneh od izdaje. Veljavnost paketa je vezana na zakup tečajnine / posamezne delavnice. Cena posameznega obiska je 20 eur, paket 2 dni pa 35 eur. Odjave od zakupljenega paketa niso mogoče in se ne prenašajo na druge termine.

Ponujamo možnost DARILNIH BONOV. Pišite nam na zavod.studio25@gmail.com.

OPOMBE

Znotraj zakupljenega paketa (mesečna ali večmesečna karta) se lahko odjavite od klasa največ 5 ur pred začetkom klasa in prijavite na nadomesten termin pri drugih tečajih, znotraj veljavnosti vašega paketa. Odjavo in prijavo naredite samostojno preko vašega studionaut profila ali nam pišete na zavod.studio25@gmail.com. V kolikor se pravočasno ne odjavite se šteje, kot, da ste obisk porabili za plesno vadbo. Denarja za že vplačane tečaje ne vračamo.

Na plesne tečaje pridemo vsaj 10 - 15min pred klasom, ker se ob točno določeni uri izbranega tečaja že zaprejo vhodna vrata in je vstop v objekt šole onemogočen.

V primeru višje sile, kot je zadnja epidemija veljajo izredni ukrepi, ki so vezani na odločitve RS Slovenije. V morebitnih primerih ponovnega zaprtja podaljšamo veljavnost paketov oz. v primeru daljšega obdobja zaprtja vrnemo pripadajoč delež že vplačane tečajnine.

LOKACIJA - NOVO

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana - KGBL, Ižanska cesta 12, 1000 Ljubljana ali
Plesni Teater Ljubljana - PTL, Prijateljeva 2a, 1000 Ljubljana

Utrinki iz nastopa Afro Fusion, 3. Festival Fuzija - junij 2022

Delavnice vodi Maša Kagao Knez

Za termine delavnic glej rubriko Obvestila