Go to Top

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI ZA PLESNI STUDIO XXV

Informacije Informacije o pričetku, trajanju in cenah tečajev ter pedagogih, ki vodijo plesne tečaje in ostalih sodelavcih dobite na naši spletni strani: www.studioxxv.si na e-mail naslovu zavod.studio25@gmail.com.

Prijava na tečaj in vpis Na vsak plesni tečaj se je potrebno obvezno predhodno prijaviti. Na redne tečaje se najlažje prijavite preko svojega studionaut profila, kjer se registrirate, potrdite pogoje o varovanju podatkov in zakupite želeni paket obiskov. Ob izbiri želenega paketa se na vse termine tudi prijavite. Pazite, na vsak tečaj /termin posebej se je potrebno prijaviti! Število mest je omejeno in zato je s prijavami potrebno pohiteti. Urnik je sproti objavljen vsaj za en mesec vnaprej. Ko izberete paket vam pošljemo na email predračun, ki ga je potrebno plačati v 8h dneh od izdaje. V kolikor vam je uporaba sistema Studionaut prezahtevna pišite na zavod.studio25@gmail.com in vam vpis in prijavo na izbran tečaj prijavimo mi.

Način plačila Zakup paketov obiskov poteka izključno preko bančnega nakazila. Ob naročilu izbranega paketa prejmete predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje v 8 dneh od izdaje. Veljavnost tečajev je vezana na zakup tečajnine. Možnost plačila je izključno preko bančnega nakazila. Račun se izda na podlagi plačanega predračuna za izbrani tečaj udeleženca.

Veljavnost izbranega paketa Mesečna tečajnina torej velja natanko en mesec od dneva prvega novega oz. zakupljenega obiska (primer: paket 4x mesečna  kupimo 3.10. in velja do 3.11). Enako velja za tri mesece. Obiski se ne prenašajo na drugo osebo ali podaljšuje veljavnost v primeru, da ne morete priti na tečaj. Za tovrstne primere nudimo možnost nadomeščanja tečaja pri katerem koli drugem tečaju ob pravočasni odjavi (glej spodaj). V kolikor smo zaradi šolskih počitnic ali praznikov tudi v Studiu XXV zaprti, se vsem, ki ne uspejo porabiti obiskov v določenih tednih, podaljša veljavnost za določen obisk (primer: paket 4 x mesečna, ki velja od 3.10. do 3.11. pomeni, da je na voljo 5 tednov za porabo 4 obiskov. Ker so znotraj tega obobja počitnice 1 teden, ostane na voljo 4 tedne, kar je dovolj časa, da se porabi 4 obiske). V navedenem primeru ne podaljšujemo veljavnosti, v nasprotnem primeru pa podaljšamo do dneva, ko obiskujete redni tečaj. (primer: redno obiskujete tečaj Sodobni ples ob torkih, zaradi nezmožnosti porabe obiskov z naše strani v 4ih tednih, vam veljavnost podaljšamo do prvega torka po počitnicah)

Odjave od tečaja in nadomeščanje Znotraj zakupljenega paketa (mesečna ali večmesečna karta) se lahko odjavite od tečaja največ 5 ur pred začetkom in prijavite na nadomesten termin pri drugih tečajih, znotraj veljavnosti vašega paketa. Odjavo in prijavo naredite samostojno preko vašega studionaut profila ali nam pišete na zavod.studio25@gmail.com. V kolikor se pravočasno ne odjavite se šteje, kot, da ste obisk porabili za plesno vadbo. Denarja za že vplačane tečaje ne vračamo.

Članstvo Član Plesnega Studia XXV postane posameznik, ki se registrira v naš Studionaut sistem s svojimi osebnimi podatki. Članstvo je enkratno in ista oseba ne more večkrat postati novi član. Z vpisom osebnih podatkov na vpisni list se udeleženec oz. njegov zakoniti zastopnik strinja s »Splošnimi pogoji« in je dolžen delovati skladno z le-temi. V primeru, da želite prekiniti članstvo in s tem obveščanje o plesnih in drugih novicah z naše strani, pišite na zavod.studio25@gmail.com in vas bomo izbrisali iz naše evidence. Pred tem morate poskrbeti, da so vaše obveznosti do Studia XXV poravnane.

Cenik Ažuriran cenik je udeležencem na voljo na spletni strani Cenik Pridržujemo si pravico do spremembe cen in plačilnih pogojev tudi med šolskim letom. Morebitne spremembe stopijo v veljavo takoj.

Splošni pogoji

- plesni tečaji potekajo na različnih lokacijah, ki so objavljene v rubriki obvestila in v okviru posameznega tečaja na www.studioXXV.si
- plesni tečaji potekajo enkrat ali večkrat tedensko in trajajo 90 minut,
- v času praznikov / šolskih počitnic plesni tečaji odpadejo,
- v primeru neplačila plesnega tečaja obisk plesnega tečaja ni več mogoč,
- v primeru zamude s plačili lahko zaračunamo zamudne obresti,
- neplačnikom se po roku plačila pošlje prvi opomin. po tretjem opominu vas izbrišemo iz našega Studia in ga ne morete več obiskovati,
- v kolikor ne morete obiskati izbranega plesnega tečaja, lahko nadomeščate pri kateremkoli drugem tečaju znotraj veljavnosti vašega paketa,
- podaljšanje veljavnosti paketa je možno izključno zaradi poškodbe ali daljše odsotnosti zaradi bolezni na podlagi zdravniškega opravičila
- popusti se obračunajo za študente, dijake, brezposlne in upokojence s predhodno prejetim dokazilom o statusu na email zavod.studio25@gmail.com

Vračilo denarja in upoštevanje odsotnosti Že vplačano tečajnino vračamo v celoti samo v primeru, da tečaj odpade zaradi premajhnega števila vpisanih ali višje sile, ki nam onemogoči izvajanje naših dejavnosti. V primeru poškodbe ali dolgotrajne bolezni vam ob predložitvi zdravniškega potrdila podaljšamo veljavnost največ v času trajajoče sezone oz. vrnemo denar za razliko neporabljenih obiskov. Podaljšanje veljavnosti paketa v novo sezoni ni mogoče.

Obisk plesnega tečaja Na plesni tečaj pridete vsaj 10-15 minut pred pričetkom, da se v miru pripravite na vadbo.  S plesno vadbo pričenjamo točno. Vsi zamudniki boste ostali zunaj objekta, saj se šola ob začetku izvajanja zapre in ne ponuja varnostnikov oz. recepcije za kasnejši prihod. Urnik je natančno objavljen na spletni strani studio xxv in v programu Studionaut v katerega vstopate od vpisa dalje. Nenadne spremembe in odpovedi tečajov rešujemo z obvešpčanjem preko e-mailov in telefonskih številk, ki ste jih navedli ob registraciji.

Odgovornost in nezgodno zavarovanje Vsi plesni tečaji in ostali dogodki potekajo na lastno odgovornost posameznika. V primeru poškodbe ali bolezni na dogodku (plesni tečaj, plesna delavnica, plesni vikend, plesni izlet,...), ki ni nastala zaradi malomarnosti organizatorja in izvajalca, se organizatorja in izvajalca odvezuje vsake odgovornosti. Nezgodno zavarovanje ni vključeno v ceno storitev.

Garderoba Garderobe so na voljo v vseh dvoranah in niso varovane. Stvari v garderobi puščate na lastno odgovornost, priporočamo vam, da vrednejše stvari in predmete hranite med trajanjem tečaja pri sebi oziroma na vidnem mestu v plesni dvorani.

Pozabljene stvari Za pozabljene, izgubljene ali ukradene stvari ne odgovarjamo, vse najdene vrednejše predmete pa shranjujemo.

V primeru višje sile, kot je zadnja epidemija veljajo izredni ukrepi, ki so vezani na odločitve RS Slovenije. V morebitnih primerih ponovnega zaprtja podaljšamo veljavnost paketov oz. v primeru daljšega obdobja zaprtja vrnemo pripadajoč delež že vplačane tečajnine. V Studiu XXV poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

V Studiu XXV si pridržujemo pravico do sprememb vsebine naših programov, cenika in pogojev poslovanja. Skladno s spremembami ažurno obveščamo naše člane in v primeru ukinitve določenega tečaja vrnemo že vplačani delež zneska, ki pripada udeležencu.