Go to Top

AFRO LATIN VIBES

V času epidemije Covid-19,  v kolikor ni poostrenih ukrepov s strani vlade RS, v Studiu XXV poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

Afro Latin Vibes je plesni trening, ki zajema naslednje elemente: sproščanje, ogrevanje telesa, plesno tehniko, raztezanje, vaje za moč, improvizacijske vaje in koreografijo. Urili se bomo v gibih, ki so značilni za afriške in latino plese. Vmes bomo kdaj dodali še kakšen korak/gib iz jazz-a oziroma show dance-a. Plesali bomo ob afriških in latino ritmih, se prepustili glasbi in uživali. Vabljen/a, da si vzameš čas zase in zaplešeš z nami.

V sezoni 2023/24 bo tečaj Afro Latin Vibes potekal v obliki delavnic. Termini bodo objavljeni v rubriki obvestila.

Prikaz tečaja Afro Latin Vibes

 

NAČIN PLAČILA

Zakup delavnic / paketov obiskov poteka izključno preko bančnega nakazila. Ob naročilu izbranega paketa prejmete predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje v 8 dneh od izdaje. Veljavnost paketa je vezana na zakup tečajnine / posamezne delavnice. Mesečna tečajnina torej velja natanko en mesec od dneva prvega novega oz. zakupljenega obiska (primer: paket obiskov kupimo 3.9. in velja do 3.10). Enako velja za tri mesece. Obiski se ne prenašajo v naslednji mesec, lahko pa jih nadomeščate pri katerem koli drugem tečaju.

Ponujamo možnost DARILNIH BONOV. Pišite nam na zavod.studio25@gmail.com.

OPOMBE

Znotraj zakupljenega paketa (mesečna ali večmesečna karta) se lahko odjavite od klasa največ 5 ur pred začetkom klasa in prijavite na nadomesten termin pri drugih tečajih, znotraj veljavnosti vašega paketa. Odjavo in prijavo naredite samostojno preko vašega studionaut profila ali nam pišete na zavod.studio25@gmail.com. V kolikor se pravočasno ne odjavite se šteje, kot, da ste obisk porabili za plesno vadbo. Denarja za že vplačane tečaje ne vračamo.

Na plesne tečaje pridemo vsaj 10 - 15min pred klasom, ker se ob točno določeni uri izbranega tečaja že zaprejo vhodna vrata in je vstop v objekt šole onemogočen.

V primeru višje sile, kot je zadnja epidemija veljajo izredni ukrepi, ki so vezani na odločitve RS Slovenije. V morebitnih primerih ponovnega zaprtja podaljšamo veljavnost paketov oz. v primeru daljšega obdobja zaprtja vrnemo pripadajoč delež že vplačane tečajnine.

LOKACIJA - NOVO

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana - KGBL, Ižanska cesta 12, 1000 Ljubljana ali
Plesni Teater Ljubljana - PTL, Prijateljeva 2a, 1000 Ljubljana

Plesne delavnice vodi Krista

Za termine delavnic glej rubriko Obvestila