Go to Top

KORPORATIVNI DOGODKI

KORPORATIVNI DOGODKI

KONFERENCE

Iz monotonih srečanj znamo narediti sproščen tematski dogodek. Ob premišljeni vsebini, pestrem in razburljivem dogajanju, poskrbimo še za zbiranje informacij glede izvedbe konference, registracijo udeležencev, pogostitev, vso potrebno tehnično opremo. Zagotavljamo, da bo dogodek odmeven in se bo o njem še dolgo govorilo.

SEMINARJI

Seznanjanje uslužbencev z zadnjimi smernicami ali predstavitev novih prodajnih taktik znata biti kar zahtevni nalogi. Pomagali vam bova organizirati vso potrebno gradivo. Našli bova primeren in prijeten prostor, z vami bova določili ustrezen termin. Skupaj bomo izpeljali spodbuden in učinkovit seminar. Vaši slušatelji bodo bogatejši za nova znanja in prijetno izkušnjo.

POSLOVNA SREČANJA

Za krepitev poslovnih vezi je kdaj nujno tudi srečanje ob dobri jedači in pijači. Se vam ob misli, da bi ob vseh delovnih nalogah morali urediti še družabno srečanje, zatakne kost v grlu? Brezskrbno nama prepustite izvedbo vašega poslovnega zajtrka, kosila ali večerje. Našli bova primerno lokacijo, kuharja, ki bo poskrbel za zadovoljstvo jedcev in po potrebi še za zabavni program. Poskrbiva lahko za vse. Predvsem pa za to, da boste pustili lep vtis.