Go to Top

TEAM BUILDING / ZAKUP KULTURNEGA PROGRAMA

TEAM BULDING / ZAKUP KULTURNEGA PROGRAMA

V Studiu 25 redno izvajamo programe za različne potrebe podjetij, od neformalnih dogodkov za zaposlene do kakovostnih nastopov ob praznovanju zaključka določenega projekta ali poslovnega srečanja. Naš program je sestavljen iz vsebin za odrasle in otroke, saj neformalni dogodki podjetij pogosto vključujejo druženje za svoje delavce in njihove družine. Izbirate lahko med naslednjimi izpostavljeni programi, lahko pa se dogovorimo tudi za kakšne drugačne oblike vključitve kulturnih vsebin v naš program.

1. Afriški plesi za odrasle
so organski, zemeljski, omogočajo telesno sprostitev in zavedanje telesa. Udeleženci delavnice bodo spoznali nekaj elementov tradicionalnih plesov zahodne Afrike, urbane in sodobne plese, njihovo zgodovinsko ozadje in njihov pomen. Plesno delavnico v živo spremljata bobnarja.
Delavnico vodi: Maša Kagao Knez / Dalanda Diallo / Krista
Trajanje: 60 min ali po dogovoru
Cena: po dogovoru

2. Bobnarska delavnica za odrasle
Udeleženci delavnice spoznavajo tradicionalne ritmične vzorce iz bogate zakladnice zahodno afriške poliritmije. Ritmi so stari več kot tisoč let, uporabljali so se pri različnih življenjskih ter z naravo povezanih ritualih tamkajšnjih ljudstev. Udeleženci delavnice se bodo učili igranja na tradicionalna afriška tolkala (djembe, dunun).
Delavnico vodi: Issiaka Sanou
Trajanje: 60 min ali po dogovoru
Bobni: vključeni za udeležence delavnice
Cena: po dogovoru

3. Plesno glasbena delavnica za otroke
Otroci od 2. leta se s pomočjo igre, glasbe, plesa in petja seznanijo s povezavo med ritmom in gibom. Z gibi oponašajo ritmične vzorce in tako razvijajo svoje motorične in ritmične sposobnosti, kar je v otrokovih zgodnjih letih zelo pomembno, saj ples dokazano pripomore k boljšemu razvoju ritmičnih in gibalnih sposobnosti.
Delavnico vodijo: Maša Kagao Knez/ Lea Menard/ Tjaša Jerak in Issiaka Sanou
Trajanje: 45 min ali po dogovoru
Cena: po dogovoru

Mali kuharski festival, foto Mateja Jordovič Potočnik

4. Bobnarski delavnici za otroke
Izdelaj svoj boben: delavnica za otroke 3+
Delavnica "Izdelaj svoj afriški boben" je ustvarjalna delavnica, kjer bomo izdelali svoj pisan bobenček in ga odnesli domov. Na delavnici bomo spoznali tudi različna afriška glasbila, kot so dundun, djembe, balafon in tradicionalna oblačila Burkine Faso, od koder prihaja mentor delavnice.
Primerno za otroke: od 3. leta dalje (eden od staršev ali skrbnikov na otroka mora biti prisoten na delavnici.
Število udeležencev je omejeno na 20 otrok.
Delavnico vodi: Issiaka Sanou

Igranje na djembe, 6+
Otroci bodo na delavnici spoznali naslednja afriška glasbila: balafon, ngoni, calebasse, dundun, djembe, lunga in marakas. Spoznali se bomo z zakladnico afriških ritmov, saj se bomo učili igranja na tradicionalno afriška tolkalo - djembe.
Primerno za otroke: od 6. leta dalje
Število udeležencev je omejeno na 13 otrok
Delavnico vodi: Issiaka Sanou


5. Plesno glasbene predstave . po dogovoru izseki
Maša Kagao Knez in Murat: Lakeless - beatbox duet
Avtorja Maša Kagao Knez in Marko Gregorčič - Murat v celovečerni predstavi LakeLess združujeta moči skozi nenavadni zvočno-gibalni duet, ki neposredno združuje elemente različnih zvrsti sodobnega plesa in beatboxa ter njuno nadgrajevanje in razvijanje samosvoje smeri izraza. Cilj predstave je neposredna komunikacije v kateri se več jezikov predstavljanja združuje v enega samega. Predstava je prejela nagrado na mednarodnem festivalu plesnih miniatur, Beograd (SRB), 2016
Nastopata: Maša Kagao Knez/ Murat
Trajanje: 35 min
Cena: po dogovoru

Afrofonija - plesno glasbeni spektakel
Plesno glasbena skupina je bila ustanovljena pred desetimi leti pod vodstvom priznane koreografinje Maše Kagao Knez. Zasedba je urpzirola že nešteto nepozabnih večerov afriškega plesa in glasbe. Skupino sestavljajo izkušeni plesalci in glasbeniki, ki vas z različnimi gosti popeljejo v svet zahodnoafriške kulture ter njene široke palete ritmov in plesov. Barviti kostumi, živahni afriški ritmi, energija in radost v plesu bodo občinstvu približali bogastvo afriške kulturne tradicije.
Zasedba: Tina Ažman, Emina Baj, Vesna Bizjak, Tjaša Jerak, Maša Kagao Knez, Lea Menard, Issiaka Sanou, Mamourou Sanou, Kristina Sicherl, Ajda Žagar, Eva Žagar
Gostje: Dalanda Diallo, Irena Yebuah Tiran, Leticia Slapnik Yebuah, Jose, Murat, Asja Grauf, Malala, Urša Rupnik, Liza Šimenc, Blaž Korez, Peter Nzobandora, Daniel Nzotam, Blaž Celarec, Igor Leonardi in pevski zbor Sankofa.
Trajanje in cena: po dogovoru

Kontakt Andreja Potočnik
producentka, organizatorka dogodkov, vodja studia 25
email: info@studixxv.si
tel: 031343052