Go to Top

Varovanje osebnih podatkov

Varovanju osebnih podatkov v Studio 25, posvečamo veliko pozornosti, v skladu z zakonom (ZVOP-2) o varovanju osebnih podatkov in pravic uporabnikov. Uporabnik spletne strani Studio 25 se lahko naroči na prejemanje elektronskih novic. V ta namen se zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime,
  • priimek,
  • naslov elektronske pošte.

Za točnost vnešenih podatkov, iz strani uporabnikov, ne odgovarjamo!
Vaših osebnih podatkov ne tržimo in jih ne posredujemo tretjim osebam, uporabljamo jih izključno za obveščanje preko elektronskih novic (novosti, dogodki, novice…) in ohranjevanja stika s strankami. Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku Studio 25 shranjujejo trajno, dostop do njih ima izključno Studio 25. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani studioxxv.si, na elektronski naslov: info@studioxxv.si. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času. Vsak uporabnik lahko zahteva tudi vpogled ali popravek svojih podatkov.