Go to Top

PRIJAVA / VPIS na plesne tečaje – nova sezona, od 27. SEPTEMBRA DALJE

V času epidemije Covid-19,  v kolikor ni poostrenih ukrepov s strani vlade RS, v našem Plesnem Studiu poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

PLESNI STUDIO - NOVA SEZONA REDNIH PLESNIH TEČAJEV / DANCE STUDIO - NEW SEASON

V ponedeljek, 27.09. začenjamo z redno sezono plesnih tečajev. Pohiti s prijavo, število mest je omejenih! / From 27 September on. Sign up quickly, limited dance spots!

Po premoru, se vračata tečaja Moderni ples s Kajo Lin in Sodobni ples z Mašo Kagao Knez. Zaradi prilagajanja epidemiji in posledično ukrepom RS letos začenjamo malce drugače. Tedna odprtih vrat zaradi prevelikega števila udeležencev letos ne bomo izvedli, saj ga prostorske omejitve organizacijsko žal onemogočajo. Redni tečaji - sodobni ples z Uršo Rupnik, moderni ples s Kajo Lin in afro urbani plesi s Kristo bodo potekali po ustaljenem urniku, medtem, ko bosta tečaja Sodobni ples in afro fusion z Mašo Kagao Knez letos v obliki delavnic. Urnik za prvi mesec je objavljen spodaj. Do konca letošnjega leta bo možnost zakupa le za en mesec (4 / 8 / 12 / 16 obiskov na mesec), saj so časi preveč negotovi, da bi lahko načrtovali tečaje vnaprej. V kolikor bo jesen potekala kakor smo je bili vajeni, bomo po novem letu ponovno razmislili o možnosti več mesečnih paketov.

PRIJAVI SE / SIGN UP

URNIK / SCHEDULE - od / from 27.9.2021

Sodobni plesi - Follow the Flow, Moderni ples, Afro urbani plesi

Torek / Tuesday
18:30  Sodobni plesi - Follow the Flow / Contemporary dance Follow the flow, Urša Rupnik (plesna dvorana)
Sreda / Wednesday
17:30  Moderni plesi / Modern dance, Kaja Lin (plesna dvorana)
Četrtek / Thursday
17:45  Sodobni plesi - Follow the Flow/ Contemporary dance Follow the flow, Urša Rupnik (plesna dvorana)
19.30  Afro urbani plesi / Afro urban dance, Krista (plesna dvorana)

DELAVNICE / WORKSHOPS z / with Maša Kagao Knez

Afro fusion  (plesna dvorana)

Ponedeljek / Monday, 27.9.
19.15 - 20.45 Afro fusion
Sobota / Saturday,  2.10
12.15 - 13.30 Afro fusion
Nedelja / Sunday, 3.10.
12.15 - 13.30 Afro fusion

Sodobni ples / Contemporary dance (plesna dvorana)

Ponedeljek / Monday, 27.9.
17.30 - 19.00 Sodobni
Sobota / Saturday,  2.10
10.30 - 12.00 Sodobni
Nedelja / Sunday, 3.10.
10.30 - 12.00 Sodobni

PRIJAVI SE/SIGN UP

CENIK / PRICELIST

CENIK - MESEČNA KARTA (sodobni ples z Uršo, moderni ples, afro urban ples)
4 OBISKI = 45 eur, 40 eur ŠDB
8 OBISKOV = 75 eur, 70 eur ŠDB
12 OBISKOV = 95 eur, 90 eur ŠDB
16 OBISKOV = 120 eur, 115 eur ŠDB
POSAMEZEN OBISK = 20 eur, 15 eur ŠDB
*Veljavnost tečajev je vezana na zakup tečajnine. Mesečna tečajnina torej velja natanko en mesec od dneva prvega novega oz. zakupljenega obiska (primer: paket obiskov kupimo za termin 27.9. in nam velja do 27.10). Tečaje lahko med seboj tudi kombinirate, torej če ugotovite, da se ne morete udeležite izbranega tečaja, lahko termin nadomeščate pri drugem plesu. Prenos neizkoriščenih obiskov za naprej ni mogoč, razen v primeru višje sile (epidemija ipd)

CENIK - DELAVNICE (Afro fusion, Maša Kagao Knez)
3 OBISK = 55 eur, 50 eur ŠDB
CENIK - DELAVNICE (Sodobni ples, Maša Kagao Knez)
3 OBISK = 40 eur, 35 eur ŠDB
POSAMEZEN OBISK = 20 eur, 15 eur ŠDB
*Delavnic med seboj ne morete kombinirati razen, če zakupite obe delavnici oz. posamezne klase. Prenos neizkoriščenih obiskov za naprej ni mogoč, razen v primeru višje sile (epidemija ipd)

Plačilo s turističnim bonom BON21 v Studiu XXV zaradi administrativnih razlogov žal ni mogoče. Hvala za razumevanje.

PRIJAVE na redne tečaje so mogoče preko studionaut profila, kjer zakupite paket obiskov in se na vse termine tudi prijavite. Pazite, na vsak tečaj / klas posebej se je potrebno prijaviti! Število mest je omejeno in zato je s prijavami potrebno pohiteti. Urnik je že objavljen, zato se lahko prijavite. Rok plačila predračuna bo do tedna pred začetkom tečajev. Lahko pa nam od ponedeljka, 6.9. pišete tudi na zavod.studio25@gmail.com in vas na tečaj prijavimo mi.

POSEBNO OBVESTILO! Najbrž ste že seznanjeni, da smo za izvedbo delavnic / dogodkov v živo organizatorji dolžni ob vstopu v plesne dvorane preverjati pogoj PCT (precepljeni, preboleli, testirani - HAG test - 48 ur, PCR - 72 ur). V izogib nelagodnemu položaju preverjanja s strani pedagoginj vas vljudno naprošamo, da si pripravite kopijo potrdila na telefon ali imate tiskano obliko pri sebi, ki dokazuje PCT ter ga ob vstopu pokažete pedagoginji. Naša ekipa bo prav tako izpolnjevala ta pogoj, saj se trudimo, da ostajamo odgovorni, spoštljivi do ukrepov in z upanjem, da bomo letos lahko plesali v živo. Še vedno ohranjamo razdaljo, vstopamo v objekt in skupne prostore z masko, si razkužujemo roke, se ne mudimo (pre)dolgo v garderobi in na vadbo prihajamo izključno zdravi!

LOKACIJA / LOCATION
SVŠGUGL - Vhod v plesne dvorane je najenostavnejši iz Dimičeve ulice (med Gospodarsko zbornico in dijaškim domom Bežigrad)! / The entrance to the dance halls is easiest from Dimičeva Street (between the Chamber of Commerce and the Bežigrad Student dormitory)!

PRIJAVI SE/SIGN UP