Go to Top

SODOBNI PLESI – Maša Kagao Knez

Po dolgoletnih pedagoških, koreografskih in plesnih izkušnjah, je Maša Kagao Knez oblikovala sodobni plesni klas, v katerem povezuje raznolike gibalne prakse in plesne usmeritve.

S pomočjo naravnanosti zahodnoafriških plesnih tradicij, načel sodobnega plesa in funkcionalnih vadb, plesalce spodbuja k nadgrajevanju njihovega plesnega izraza in poglabljanju senzibilnosti v plesni interpretaciji. Preko vaj in plesnih sekvenc se posveča krepitvi in raztezanju telesa ter ozaveščanju gibanja.

Delavnica je namenjena plesalcem, ne glede na njihovo plesno usmeritev, saj se posveča različnim kvalitetam (zavedanje in odzivnost telesa, preciznost in usmerjenost giba, osredotočenost v danem trenutku, muzikalnost, ritimičnost..), ki omogočajo pretočnost in večjo amplitudo giba ter svobodnejšo, polnejšo in iskreno plesno izvedbo.

V sezoni 2021/2022 bo potekal sodobni ples v obliki intenzivnih delavnic. Spremljaj naša obvestila!

Delavnice vodi: Maša Kagao Knez

PRIJAVI SE

Prikaz Tečaja Sodobni ples

URNIK

September / Oktober 201

ponedeljek, 27.9.
17.30 - 19.00 Sodobni
sobota,  2.10
10.30 - 12.00 Sodobni
nedelja, 3.10.
10.30 - 12.00 Sodobni

PRIJAVI SE NA DELAVNICO

CENIK

CENIK - DELAVNICE (Sodobni ples, Maša Kagao Knez)
3 OBISKI = 40 eur, 35 eur ŠDB
1 OBISK = 20 eur, 15 eur ŠDB


NAČIN PLAČILA
Zakup paketov obiskov poteka izključno preko bančnega nakazila. Ob naročilu izbranega paketa prejmete predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje v 8 dneh od izdaje. Veljavnost tečajev je vezana na obdobje delavnice. Obiski se ne prenašajo v naslednji mesec.

OPOMBE

Ponujamo možnost DARILNIH BONOV. Pišite nam na info@studioxxv.siZaradi negotovosti zdravstvenih razmer in ukrepov RS Slovenije za zajezitev koronavirusa bomo v primeru začasnega zaprtja našega Plesnega Studia, podaljšali rok veljavnosti ali se dogovorili, da neporabljeno vrednost tečajev koristite na naših drugih dogodkih ali delavnicah. V primeru pa, da bomo zaprti do konca sezone vam vrnemo denar za neporabljene obiske ali pa se dogovorimo za morebitne online tečaje.

LOKACIJA Srednja Vzgojiteljska Šola, Gimnazija in Umetniška Gimnazija - SVŠGUGL
Vhod v plesne dvorane je najenostavnejši iz Dimičeve ulice (med Gospodarsko zbornico in dijaškim domom Bežigrad)!

Foto in video galerija

Prikaz tečaja Ssodobni ples za nastop na zaključni produkciji Studia XXV.

Zaključna produkcija 2015 Španski borci  

Delavnice vodi Maša Kagao Knez

Termini delavnic so objlavljeni pod rubrilko obvestila