Go to Top

AFRIŠKI PLESI ZA OTROKE 8+

V času epidemije Covid-19,  v kolikor ni poostrenih ukrepov s strani vlade RS, v Studiu XXV poskrbimo za redno razkuževanje in čistočo plesnih dvoran, zračenje prostora, omejitev razdalje med posameznimi plesalci in omejimo število udeležencev na posamezen tečaj.

Plesna delavnica Afriški plesi za Otroke je namenjena otrokom od 8. do 12. leta starosti, fantom in dekletom. Tečaj bo posvečen plesanju zahodnoafriških tradicionalnih plesov, ki so zelo dinamični in hkrati sproščujoči, prepletali pa jih bomo tudi z modernimi plesi in gledališkimi elementi, s petjem in glasbo. Otroci bodo imeli priložnost razvijati koordinacijo lastnega telesa ter sodelovanja v skupini. Delali bomo na skupinskih koreografijah, ki urijo pozornost, sodelovanje, otroci pa bodo skozi improvizacijo razvijali tudi lastno kreativnost.

Skozi ples bomo tako tudi živeli in spoznavali kulturo in tradicijo (zahodne) Afrike.

Delavnice vodi Thomas Claude Kombia. Termini delavnic bodo objavljeni sproti v rubriki obvestila.

Vabimo vas, da skupaj zaplešete z nami v energičnih rimtmih Zahodne Afirke. V okviru tedna odprtih vrat nudimo predstavitvene klase, ki bodo v sredo, 28.9. 2022. Prvi tečaj bo Afriški plesi za Otroke ob 17.45 v baletni C-BDV1. V kolikor pa vas zanima tudi tečaj za odrasle, bomo predstavili še Afro Fusion ob 19.00 v plesni dvorani C-PDV1. Klas je brezplačen a so obvezne prijave preko spodnje prijavnice ali pišite na zavod.studio25@gmail.com. Redno začnemo 05. oktobra 2022.

PRIJAVI SE NA OBVESTILA


LOKACIJA

Srednja Vzgojiteljska Šola, Gimnazija in Umetniška Gimnazija - SVŠGUGL
Vhod v plesne dvorane je najenostavnejši iz Dimičeve ulice (med Gospodarsko zbornico in dijaškim domom Bežigrad)! Greste mimo druge zapornice na levi strani in čez dvorišče na vhod.

 

Plesno delavnico vodi Thomas

Glej obvestila za termine delavnice