Go to Top

Poletne plesne delavnice / Summer dance workshops – 22. – 30. AVGUST

Poletne plesne delavnice / Summer dance workshops

22. - 30. AVGUST

 

Drage plesalke, dragi plesalci,

letos smo za vas pripravili poletne plesne delavnice, ki bodo potekale od 22. do 30. avgusta v plesnih dvoranah SVŠGUGL. Termini delavnic so že odprti v sistemu studionaut, lahko pa nam pišete na zavod.studio25@gmail.com in vas na delavnice prijavimo mi. Dobrodošli!

POLETNE PLESNE DELAVNICE / SUMMER DANCE WORKSHOPS

Plesne delavnice Afrourbanih plesov s Kristo
22. 8. 19.30 - 21.00 AZONTO
23. 8. 19.30 - 21.00 NDOMBOLO
24. 8. 19.30 - 21.00 AFRO HOUSE & KUDURO
25. 8. 19.30 - 21.00 FUZIJA AFROURBANIH PLESOV
Prve tri dni bomo posvetili trem različnim plesnim zvrstem: Azonto (Gana), Ndombolo (Kongo), Afro House & Kuduro (Angola), četrti dan bomo pa pridobljeno plesno znanje združili v fuzijo, jo nadgradili in "začinili"... Izraz "afrourbani plesi" zajema kompleksnost in raznolikost različnih urbanih plesnih afriških zvrsti, ki so značilni za določeno področje v Afriki. Na naših plesnih druženjih skupaj odkrivamo bogato raznolikost afriških plesov, zavedanje telesa in raziskujemo svoj lastni plesni izraz. Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naplesali, naučili nekaj novega ob ritmični in energični afriški glasbi.
Delavnica je primerna za vse nivoje plesnega znanja

Cenik
Posamezen obisk = 25 eur / 20 eur*
Paket Afro urban 4x = 55 eur / 50 eur*
Paketa Afro urbani + Sodobni ples 8x prejmeta 10% popust
* Študent, dijak, brezposeln z dokazilom
** Pri zakupu posameznega obiska je možna odjava klasa najmanj 5 ur pred začetkom in nadomeščanje termina v času poletnih delavnic do 25.8.

Sodobni Ples pod vodstvom / Contemporary dance Fusion workshop with Kaja Lin J.A, Maša Kagao Knez in Urša Rupnik
24., 25., 29. in 30.8 od 18.30 do 20.45
Edinstvena, neponovljiva, enkratna in ekstremno zanimiva delavnica mešanice sodobno-plesnih poetik in raznolikih estetik. Odlična priložnost, da se izplešete pod mentorstvom Maše, Kaje in Urše, ki so na podlagi svojih dolgoletnih pedagoških in performativnih izkušenj zasnovale svojevrstno in čudovito gibalno izkušnjo. V njihovem plesnem besednjaku se prepletajo raznolike gibalne prakse in plesni slogi iz bogate zakladnice raznoterih govoric sodobne plesne umetnosti. Cilj delavnice je vse usvojene plesne materiale in principe gibanja združiti in preplesti v zanimivo koreografsko fuzijo, ki vas bo s pozitivnimi vibracijami vpeljala v plesno sezono 2022/23. Delavnica je primerna za vse s plesnim predznanjem. Možen je obisk posameznega klasa, vendar je zaželena udeležba na vseh 4 klasih.

Cenik
Posamezen obisk  = 25 eur / 20 eur*
Paket Sodobni ples 4x  = 70 eur / 65 eur*
Paketa Afro urbani + Sodobni ples 8x prejmeta 10% popust
* Študent, dijak, brezposeln z dokazilom
**Pri zakupu posameznega obiska je možna odjava klasa najmanj 5 ur pred začetkom in nadomeščanje termina v času poletnih delavnic do 30.8.

Zaplešimo skupaj v vroče poletne dni,
Ekipa Studia XXV