Go to Top

Plesni tečaji z Maša Kagao Knez – NOVEMBER

Plesni tečaji / Dance classes z Maša Kagao Knez - NOVEMBER

AFRO FUSION (AFRIŠKI PLESI) IN SODOBNI PLES Z MAŠO KAGAO KNEZ

Konec poletja je tu in znova plešemo v dvorani. Vračajo se afriški plesi - Afro fusion z glasbeniki v živo in po premoru sodobni ples s plesalko, plesno pedagoginjo in koreografko Mašo Kagao Knez.

PRIJAVI SE/SIGN UP

URNIK

Afriški plesi - Afro fusion
sreda, 3. 11.2021 ob 19.00  do 20.15

ponedeljek, 8. 11.2021 ob 19.00  do 20.15
ponedeljek, 15. 11.2021 ob 19.00  do 20.15

Delavnice vodi Maša Kagao Knez, spremljata ga bobnarja Issiaka Sanou in Mamourou Sanou. Posebnost delavnic je edinstvena energičnost in zagotavljamo vam, da se boste ne samo naplesali temveč tudi sprostili vse napetosti, ki so se vam nabrale tekom dneva. Na plesnih delavnicah se boste naučili elemente zahodno-afriških plesov, izboljšali koordinacijo in prožnost ter spoznali nove zmožnosti vašega telesa. Za obisk delavnic ne potrebujete plesnih izkušenj. Primeren je za ženske in moške, mlade in seniorje, plesalce in ljubitelje plesa.

Sodobni ples
nedelja, 7.11 .2021 od 11.00 do 12.30

sobota,  13.11. 2021 od 11.00 do 12.30
nedelja, 14.11. 2021 od 11.00 do 12.30

S pomočjo naravnanosti zahodnoafriških plesnih tradicij, načel sodobnega plesa in funkcionalnih vadb, plesalce spodbuja k nadgrajevanju njihovega plesnega izraza in poglabljanju senzibilnosti v plesni interpretaciji. Preko vaj in plesnih sekvenc se posveča krepitvi in raztezanju telesa ter ozaveščanju gibanja. Delavnica je namenjena plesalcem, ne glede na njihovo plesno usmeritev, saj se posveča različnim kvalitetam (zavedanje in odzivnost telesa, preciznost in usmerjenost giba, osredotočenost v danem trenutku, muzikalnost, ritimičnost..), ki omogočajo pretočnost in večjo amplitudo giba ter svobodnejšo, polnejšo in iskreno plesno izvedbo.

CENIK

AFRO FUSION
3 OBISK = 55 eur, 50 eur ŠDB
Posamezen obisk = 20 eur / 18 eur ŠDB
SODOBNI PLES
3 OBISK =40 eur, 35 eur ŠDB
Posamezen obisk = 20 eur / 15 eur ŠDB

PRIJAVI SE/SIGN UP

PRIJAVE na redne tečaje so mogoče preko studionaut profila, kjer zakupite paket obiskov in se na vse termine tudi prijavite. Pazite, na vsak tečaj / klas posebej se je potrebno prijaviti! Število mest je omejeno in zato je s prijavami potrebno pohiteti. Urnik je že objavljen, zato se lahko prijavite. Rok plačila predračuna bo do tedna pred začetkom tečajev. Lahko pa nam od ponedeljka, 6.9. pišete tudi na zavod.studio25@gmail.com in vas na tečaj prijavimo mi.

POSEBNO OBVESTILO! Najbrž ste že seznanjeni, da smo za izvedbo delavnic / dogodkov v živo organizatorji dolžni ob vstopu v plesne dvorane preverjati pogoj PCT (precepljeni, preboleli, testirani - HAG test - 48 ur, PCR - 72 ur). V izogib nelagodnemu položaju preverjanja s strani pedagoginj vas vljudno naprošamo, da si pripravite kopijo potrdila na telefon ali imate tiskano obliko pri sebi, ki dokazuje PCT ter ga ob vstopu pokažete pedagoginji. Naša ekipa bo prav tako izpolnjevala ta pogoj, saj se trudimo, da ostajamo odgovorni, spoštljivi do ukrepov in z upanjem, da bomo letos lahko plesali v živo. Še vedno ohranjamo razdaljo, vstopamo v objekt in skupne prostore z masko, si razkužujemo roke, se ne mudimo (pre)dolgo v garderobi in na vadbo prihajamo izključno zdravi!

LOKACIJA
SVŠGUGL - Vhod v plesne dvorane je najenostavnejši iz Dimičeve ulice (med Gospodarsko zbornico in dijaškim domom Bežigrad)! Parkirate ob rumenih količkih, če je prosto ali greste peš / s kolesom naprej in skozi drugo zapornico na levi strani. Dvorane so na vaši levi, kjer tudi najdete vhod.

FOTO IN VIDEO PREDSTAVITEV