Go to Top

Cenik 2021 / 2022

CENIK REDNIH TEČAJEV - SEZONA 2021/2022

V sezoni 2021/22 letne vpisnine zaradi epidemije ne bomo zaračunali.

Redni tečaji - sodobni ples z Uršo Rupnik, moderni ples s Kajo Lin in afro urbani plesi s Kristo bodo potekali po ustaljenem urniku, medtem, ko bosta tečaja Sodobni ples in afro fusion z Mašo Kagao Knez letos v obliki delavnic. Urnik za prvi mesec je objavljen v rubriki obvestila. Do konca letošnjega leta bo možnost zakupa le za en mesec (4 / 8 / 12 / 16 obiskov na mesec), saj so časi preveč negotovi, da bi lahko načrtovali tečaje vnaprej. V kolikor bo jesen potekala kakor smo je bili vajeni, bomo po novem letu ponovno razmislili o možnosti več mesečnih paketov. Plesne delavnice z Mašo Kagao Knez imajo drugo ceno.

CENIK - MESEČNA KARTA (sodobni ples z Uršo, moderni ples, afro urban ples)

4 OBISKI = 45 eur, 40 eur ŠDB
8 OBISKOV = 75 eur, 70 eur ŠDB
12 OBISKOV = 95 eur, 90 eur ŠDB
16 OBISKOV = 120 eur, 115 eur ŠDB
POSAMEZEN OBISK = 20 eur, 15 eur ŠDB

**** Veljavnost tečajev je vezana na zakup tečajnine. Mesečna tečajnina torej velja natanko en mesec od dneva prvega novega oz. zakupljenega obiska (primer: paket obiskov kupimo za termin 27.9. in nam velja do 27.10). Tečaje lahko med seboj tudi kombinirate, torej če ugotovite, da se ne morete udeležite izbranega tečaja, lahko termin nadomeščate pri drugem plesu. Prenos neizkoriščenih obiskov za naprej ni mogoč, razen v primeru višje sile (epidemija ipd). Denarja za vplačane pakete ne vračamo.

CENIK - DELAVNICE

Afro fusion, Maša Kagao Knez)
3 OBISK = 55 eur, 50 eur ŠDB
Sodobni ples, Maša Kagao Knez)
3 OBISK = 40 eur, 35 eur ŠDB
1 OBISKI = 20 eur, 15 eur ŠDB

**** Delavnic med seboj ne morete kombinirati razen, če zakupite obe delavnici oz. posamezne klase. Prenos neizkoriščenih obiskov za naprej ni mogoč, razen v primeru višje sile (epidemija ipd)

Ponujamo možnost DARILNIH BONOV. Pišite nam na info@studioxxv.si

NAČIN PLAČILA

V času začetka rednih tečajev oz. kadarkoli v letu tečajnik  ob prvem obisku izpolni prijavnico na profilu Studionaut na podlagi katere prejme predračun po uradnem ceniku, ki ga mora poravnati v 3 dneh, nato pa prejme od Studia 25 račun. Plačevanje poteka izključno preko računa.

PRIJAVE

Na redne tečaje se najlažje prijavite preko svojega studionaut profila, kjer zakupite paket obiskov in se na vse termine tudi prijavite. Pazite, na vsak tečaj / klas posebej se je potrebno prijaviti! Število mest je omejeno in zato je s prijavami potrebno pohiteti. Urnik je že objavljen, zato se lahko prijavite. Rok plačila predračuna bo do tedna pred začetkom tečajev. Lahko pa nam od ponedeljka, 6.9. pišete tudi na zavod.studio25@gmail.com in vas na tečaj prijavimo mi.

Bobnarski tečaj ima svoj cenik, ki ni vključen v zgornje popuste. Obrnite se na pedagoga Issiaka Sanou.