Go to Top

BOBNARSKI TEČAJ

BOBNARSKI TEČAJ tradicionalnih afriških ritmov

Udeleženci tečaja bodo spoznavali tradicionalne ritmične vzorce iz bogate zakladnice zahodno afriške poliritmije. Ritmi so stari več kot tisoč let, uporabljali so se pri različnih življenjskih ter z naravo povezanih ritualih tamkajšnjih ljudstev. Učili se bodo igranja na tradicionalna afriška tolkala (djembe, dunun):

BOBNARSKI TEČAJ 1 - ZAČETNI TEČAJ, ponedeljek 19h30 - 20h30
Tečajniki se bodo seznanili z osnovnimi udarci na djembe in lažjimi afriškimi ritmi, kasneje pa prešli na malo težje ritme. Tečaj je namenjen popolnim začetnikom in vsem, ki bi želeli osvežiti osnovno znanje igranja na djembe.

Od 12.9 dalje

CENIK:
1 mesec/ 4 obiski = 35 eur
2 meseca/ 8 obiskov = 60 eur

BOBNARSKI TEČAJ 2 - NADALJEVALNI TEČAJ, torek 20h15 - 21h15
Poudarek tečaja bo na razumevanju melodije, ritma in tempa v posameznem ritmu. Izpopolnili bomo pravilno udarjanje osnovnih udarcev izmenjavi močnih in nežnih udarcev, ter pravilnem izvajanju hitrostnega igranja ter prešli na bolj zahtevne ritme in kakšnemu ritmu dodali tudi tradicionalno afriško pesem. Tečaj je namenjen vsem, ki imajo predznanje igranja na djembe.

od 12.9 dalje

CENIK:
1 mesec/ 4 obiski = 50 eur
2 meseca/ 8 obiskov = 90 eur

INDIVIDUALNI TEČAJ
Pri individualnem tečaju lahko odločite za učenje bobnov djembe ali dunun in /ali igranja solo na djembe oz. solo na dunun.
INFORMACIJE IN PRIJAVE:<

Issiaka Sanou, e-mail: farafinslo@gmail.com, telefon: 041/340-659, spletna stran: http://djembeafriskibobni.e-vizitka.biz/

BOBNARSKI TEČAJ Z novo sezono začenja tečaj bobnanja tudi Mamorou Sanou. Tečaj bo vsak drugi petek 18.00 do 19.00 ure od 12. oktobra dalje.
Vabljeni, da si ogledate njegov stil.

Tečaj vodi: Issiaka Sanou

Tečaj vodi Issiaka Sanou

Vsak ponedeljek ob 18h in torek ob 19h