Go to Top

PLESNI STUDIO

Plesni Studio XXV  je center plesnega dogajanja, kjer se združujejo različne plesni zvrsti v redne plesno glasbene tečaje. Ponujamo pester izbor tečajev oz. vadb: Sodobni izrazni ples, Afro sodobni ples, Moderni ples, Afriški plesi s spremljavo bobnarjev, Afro urban, Moderni ples, Joga, Afriške urice za najmlajše (1 + in 3+)  in bobnarske tečaje.

Teden odprtih vrat, ko brezplačno predstavimo vse naše tečaje bo od 24. do 28. septembra. Podroben urnik najdete v novicah! Sezona 2018/2019 se začne 1. oktobra letos razen afriški plesi (8.10) in Afrosodobni ples (10.10).

Naši predagogi so priznani plesalci in glasbeniki, ki svojo strast do umetnosti predajajo naprej svojim učencem. Vabimo vse ljubitelje plesa in profesionalne plesalce, da se nam pridružite.

PRIJAVNICA TEČAJI PEDAGOGI URNIK CENIK LOKACIJA

Sodelovanja

Dvorana plesnega studia je tudi podpora številnim plesno glasbenim projektom, ki se oddvijajo v Sloveniji. Sodelujemo z različnimi neprofitnimi institucijami v posameznimi vrhunskimi plesalci v obliki koproducenta, podpore plesno glasbenim predstavam, festivalom ali drugim pripravam na tovrstne dogodke.

Redno sodelujemo s KUDom Baobab, Zavodom Flota, Emanat, Studiom ZA svobodni ples, Plesnim teatrom Ljubljana, Festivalom Vibra, ... Plesni studio XXV je bil zadnjih nekaj let poznan pod imenom Studio Baobab. Zaradi večje pozornosti plesni dejavnosti se je organizacija studia in njegovo ime preimenovalo.