Go to Top

BOBNARSKE DELAVNICE za otroke, mladino in odrasle – 12. in 13. JANUAR

Vabljeni v Studio XXV na Parmovi ulici 25! Pripravljamo vikend bobnarskih delavnic.

Sobota, 12.1.2019

10.30 - 12.00 Izdelaj svoj boben: delavnica za otroke 3+
Delavnica "Izdelaj svoj afriški boben" je ustvarjalna delavnica, kjer bomo izdelali svoj pisan bobenček in ga odnesli domov. Na delavnici bomo spoznali tudi različna afriška glasbila, kot so dundun, djembe, balafon in tradicionalna oblačila Burkine Faso, od koder prihaja mentor delavnice.

Primerno za otroke: od 3. leta dalje (eden od staršev ali skrbnikov na otroka mora biti prisoten na delavnici.
Trajanje delavnice: 1,5 ure
Število udeležencev je omejeno na 20 otrok.
Cena delavnice: 20 eur

19.30 - 20.30 Bobnarska delavnica za odrasle
Spoznavali bomo tradicionalne ritmične vzorce iz bogate zakladnice zahodno afriške poliritmije. Ritmi so stari več kot tisoč let, uporabljali so se pri različnih življenjskih ter z naravo povezanih ritualih tamkajšnjih ljudstev. Učili se bodo igranja na tradicionalna afriška tolkala djembe in dundun.
Delavnica je primerna za vse ljubitelje tolkal. Predznanje ni potrebno. Delavnice se lahko udeležite en dan ali pa si nagradite znanje še na drugem dnevu.
Delavnico vodi Issiaka Sanou, tolkalec iz Burkine Faso, ki je svoje zanje igranja na afriške inštrumente pridobival pri svetovno znanih afriških glasbenikih.

Nedelja, 13.1.2019

10.30 - 11.30 Bobnarska delavnica za mladino in odrasle

Spoznavali bomo tradicionalne ritmične vzorce iz bogate zakladnice zahodno afriške poliritmije. Ritmi so stari več kot tisoč let, uporabljali so se pri različnih življenjskih ter z naravo povezanih ritualih tamkajšnjih ljudstev. Učili se bodo igranja na tradicionalna afriška tolkala djembe in dundun. Delavnice se lahko udeležijo vsi ljubitelji bobnanja od 10. leta dalje. Primerno tudi za odrasle.

Cena delavnice za odrasle, mladino: 15 eur (1x)
Cena delavnice za odrasle: 25 eur (2x)

OBVEZNA PRIJAVA na info@studioxxv.si.
Ob prijavi pripišite na katero delavnico se prijavljate in prejeli boste predračun po mailu, ki ga je potrebno plačati najkasneje dan pred delavnico oz. do zapolnitve mest.

Veselimo se druženja z vami!
ekipa Studia XXV